Skräddarsydd foliering och solfilm för din motorcykel

Vill du skydda din motorcykel från repor, solens UV-strålar och väderförhållanden? Då är foliering och solfilm ett utmärkt alternativ. Hos oss på Soltex erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag. Vi har lång erfarenhet inom branschen och använder endast högkvalitativa material för att säkerställa en hållbar lösning som passar just dig. Läs vidare för mer information om våra tjänster inom foliering och solfilm till din motorcykel.

Foliering av motorcykel

Foliering ett utmärkt sätt att skapa en unik look på din hoj. Med hjälp av foliering kan du byta färg eller addera dekor som passar just dig och dina önskemål. Dessutom skyddar folieringen mot repor och solblekning, vilket gör det till en smart investering för både privatpersoner och företag. Låt oss skräddarsy din foliering med högsta kvalitet och noggrannhet, inklusive möjligheter till bildekor och solfilm för extra skydd!

Skapa en unik look

Vill du ha en unik look på din motorcykel? Trendiga färger och mönster kan göra underverk för att sätta din stil i rampljuset. Designa din egen logo eller text för att personifiera motorcykeln ännu mer. För att skapa extra kontrast, överväg att foliera delar av motorcykeln eller byta färg helt med bilfoliering eller bildekor. Vi hjälper både privatpersoner och företag skapa den perfekta stilen för deras motorcyklar med vår skräddarsydda lösningar inom foliering och solfilm.

Anpassa efter dina önskemål

Vår foliering och solfilm för motorcyklar är skräddarsydda efter dina önskemål och behov. Vi tar hänsyn till flera faktorer, såsom typ av folie- och solfilmstyp samt formningen efter motorcykelns specifika form. Montering kan också göras på specifika delar av motorcykeln, beroende på vilken effekt du vill ha.
Här är några saker att tänka på när vi anpassar din foliering eller solfilm:

  • Val av rätt typ av folie och solfilm.
  • Formning efter motorcykelns unika form.
  • Montering på specifika delar som bildekor eller dekor om så önskas.


Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en unik look för din motorcykel med vår expertis inom bilfoliering!

Skötsel och underhåll

Efter att du har installerat foliering eller solfilm på din motorcykel är det viktigt att ta hand om den ordentligt för att bevara filmens prestanda och utseende. Här kommer några enkla tips för skötsel och underhåll:

  • Rengör folieringen eller solfilmen regelbundet med mild tvål och vatten.
  • Undvik starka rengöringsmedel, kemikalier eller hårda borstar som kan skada filmen.
Kontakta oss