Professionell solfilm och foliering i Älmhult

Vill du minska ljusinsläppet, öka komforten eller skydda billacken? Hos oss på Soltex får du hjälp och rådgivning med att montera solfilm och foliera billacken. Vi är belägna i Älmhult men får även kunder från Växjö, Osby, Ljungby samt Hässleholm. Vi åker även ut till våra kunder i närområdet och hjälper dem med deras bilar.

Kontakta oss

Solfilm i Älmhult till bra pris

Med solfilm även kallat tonade rutor så ökar du komforten i din bil, minskar reflektion och lyfter utseendet på bilen. Med eftermonterad proffsfilm så blir det en sammanhållande effekt på glaset vid en eventuell olycka då filmen har en laminerande effekt, vilket det inte blir när det väljs från fabrik då är det bara ett färgat glas. Vi har testat oss fram och valt en solfilm av högsta kvalitet och med snyggast färgton. Efter denna långa testperiod så beslutade vi oss för att montera solfilm från GLOBAL Window films. Där hittade vi en kvalitè och färgton av toppklass som håller livstids garanti.

Global Window Films erbjuder en av marknadens högsta värmereduktion. Solfilmen stoppar även 99% uv-strålning. Finns i nyanserna High performance (HP) med 05,10,20,30,40,50% ljusgenomsläpp. Vi jobbar även mot flera olika bilhandlare som erbjuder solfilm som ni kan välja till vid köp av er nya bil, kolla med er säljare så sköter de kontakten mot oss, då kan ni hämta en bil som är tonad och klar. Vi erbjuder även solfilm för fastigheter, ett smart sätt att både minska insyn och hålla nere temperaturen inomhus. Kontakta oss för med information.

Solfilm till allt från bil till hus

Vi monterar inte solfilm enbart på bilar, utan monterar även på hus, fastigheter, lastbilar och båtar bland annat. Vi utför allt arbete professionellt och fackmannamässigt med lång erfarenhet inom branschen.

Foliering av din bil

Funderar du på att foliera din bil? Då har du kommit rätt! Vi har många års erfarenhet av bilfoliering, också kallat carwrapping. Men vi utför även foliering av båtar, lastbilar, vitvaror och andra produkter. Har du hittat din drömbil, men med fel färg, är det inga problem. Vi erbjuder enkla färgbyten eller skapar din unika design. Kom med din idé till oss så hjälper vi dig!
Foliering skyddar lacken på din bil och ger ett starkt skydd mot repor och stenskott. Detta stärker också ditt fordons andrahandsvärde. Självklart går det även bra att bara foliera detaljer för att ge bilen ett nytt utseende. Vi utför allt från foliering av backspeglar, tak och motorhuv till helfoliering.

Tidiga försök av bilfoliering

Lite kuriosa. Första bilen som kläddes i vinyl med syftet att byta färg som man känner till gjordes som ett experiment hos en folietillverkare i Storbritannien på en Brittisk taxibil. Materialet och limmet har utvecklats enormt mycket sedan dessa, men tekniken är i grunden den samma.

Tidiga försök av bilfoliering

Lite kuriosa. Första bilen som kläddes i vinyl med syftet att byta färg som man känner till gjordes som ett experiment hos en folietillverkare i Storbritannien på en Brittisk taxibil. Materialet och limmet har utvecklats enormt mycket sedan dessa, men tekniken är i grunden den samma.